Avmelding personvern

Som beskrevet i vår personvernpolicy, samler vi inn personopplysninger fra dine interaksjoner med oss og vår nettside, inkludert gjennom informasjonskapsler og lignende teknologier. Vi kan også dele denne personlige informasjonen med tredjeparter, inkludert annonseringspartnere. Vi gjør dette for å vise deg annonser på andre nettsteder som er mer relevante for dine interesser og av andre grunner som er beskrevet i vår personvernpolicy.

Deling av personopplysninger for målrettet annonsering basert på din interaksjon på forskjellige nettsteder kan betraktes som "salg", "deling", eller "målrettet annonsering" under visse personvernlover i USA. Avhengig av hvor du bor, kan du ha rett til å velge bort disse aktivitetene. Hvis du ønsker å utøve denne retten til å velge bort, vennligst følg instruksjonene nedenfor.

Hvis du besøker vår nettside med Global Privacy Control opt-out preferansesignal aktivert, avhengig av hvor du er, vil vi behandle dette som en forespørsel om å velge bort aktivitet som kan betraktes som et "salg" eller "deling" av personopplysninger eller andre bruksmåter som kan betraktes som målrettet annonsering for enheten og nettleseren du brukte for å besøke vår nettside.