Kjegleformet Isskrape - Isskrape.no

Kjegleformet Isskrape

Den populære kjegleformede isskrapen, som har blitt en hit på sosiale medier, har blitt gitt en norsk vri. Et norsk firma har redesignet den for å passe bedre til lokale forhold og begynt å produsere den i Norge, ved å bruke gjenvunnet plast.

Den kjegleformede isskrapen har et litt uvanlig design, men teorien er at den skal dekke større flater raskere. På toppen av kjeglen finner du tagger spesielt designet for å fjerne stålis.

Når du bruker den, føles det naturlig å holde en finger i hullet på toppen for å få et godt grep. Denne teknikken fungerer godt for å skrape frontruten raskt ved å bruke sirkelbevegelser. Vi merket imidlertid at det var vanskeligere å fjerne is fra siderutene, da kjeglen ikke alltid kom tett nok inntil glasset. Ved å legge litt press på kjeglen, klarte vi likevel å fjerne det meste av isen.

Et bedre håndtak hadde vært nyttig, og folk med store hender kan finne det litt utfordrende å holde godt rundt kjeglen. Men dette er kanskje bare et spørsmål om tilvenning, og vi ser ikke på dette som en stor ulempe. Vi testet ikke kjegleskrapen på hard stålis, men den fungerte bra på en blanding av lettere is og snø.
Tilbake til bloggen